• linkoping

6 Populära valutakurser

Valuta Köp Sälj
USD

8,4020

9,3303

EUR

10,0200

10,9836

GBP

11,0342

12,2793

THB

0,2542

0,2982

NOK

1,0121

1,1272

DKK

1,3305

1,4523

Se alla valutakurser

Kapitalex Linköping - Valuta och betaltjänster

Kapitalex | Linköping - Köp valuta i vårt växlingskontor, vi hanterar era dagskassor och här sköter ni betalning av era räkningar.

Hos oss kan du enkelt köpa din valuta avgiftsfritt till mycket fömånliga kurser.

Och vi ser till så att du alltid har rätt valuta till ditt resmål.

Du kan även betala dina Plus-/Bankgiroräkningar och även göra insättningar hos de svenska bankerna. Vi erbjuder dessa tjänster både till privatpersoner och företag.

Kapitalex AB finns nära dig i centrala Linköping - Valuta och betaltjänster


För företag
Kapitalex Linköping erbjuder en rad spännande och kostnadseffektiva lösningar för företag.

Uppräkning och insättning av dagskassa
Vi räknar upp era dagskassor, sätter snabbt in pengarna på det konto ni anvisat och specificerar alla detaljer på ett kassakvitto.
Kontakta oss och berätta om era önskemål, så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för er och erat företag.

Teckna avtal


KORT OM KAPITALEX

Hos oss kan du enkelt köpa din valuta avgiftsfritt till mycket fömånliga kurser. Vi på Kapitalex i Linköping ser till så att du alltid har rätt valuta till ditt resmål.

Du kan även betala dina Plus-/Bankgiroräkningar och även göra insättningar hos de svenska bankerna. Vi erbjuder dessa tjänster både till privatpersoner och företag.

Vi tar hand om dig och ditt företag

Som företagskund får ni särskilda förmåner på våra övriga tjänster. Vi ger er bra service, med hög tillgänglighet och till bra priser. Vill ni veta mer om denna tjänst, ring gärna vår kundsupport eller kontakta oss här.