Om Kapitalex

Kapitalex AB finns nära dig i  Linköping - Köp valuta, betaltjänster och kassahantering för företag.

Kapitalex AB startade sin verksamhet 2007 under namnet Exchange Center.

Då arbetade vi endast med valutahandel, men sedan 2012 har vi utökat vårt utbud och tillhandahåller även betaltjänster.

Sedan 2014 heter verksamheten Kapitalex. Vårt mål är att ge dig som kund det bästa alternativet för dina ekonomiska intressen. Kapitalex vill alltid ge dig som kund den bästa möjliga service.

Vi vill ha långsiktiga relationer med dig genom att erbjuda rådgivning och service, med integritet och omtanke, utifrån dina behov. Kapitalex tre kärnvärden är Kundkvalitet, Affärsmässighet och Ansvarsfull företagskultur.

Har du frågor eller vill veta mer?
Skicka gärna ett mail till oss här.


Kapitalex AB är en registrerad betaltjänstleverantör enligt lag (2010:751) om betaltjänster och står under Finansinspektionens tillsyn.


Åtgärder mot peningtvätt | Penningtvätt innebär att man försöker få pengar som kommer från brottslig verksamhet att se ut som om de var ärligt förvärvade. Det kan handla om pengar från exempel rån, stöld, narkotikabrott och vapenhandel. Läs mer om det här


KORT OM KAPITALEX

Hos oss kan du enkelt köpa din valuta avgiftsfritt till mycket fömånliga kurser. Vi på Kapitalex i Linköping ser till så att du alltid har rätt valuta till ditt resmål.

Du kan även betala dina Plus-/Bankgiroräkningar och även göra insättningar hos de svenska bankerna. Vi erbjuder dessa tjänster både till privatpersoner och företag.

Vi tar hand om dig och ditt företag

Som företagskund får ni särskilda förmåner på våra övriga tjänster. Vi ger er bra service, med hög tillgänglighet och till bra priser. Vill ni veta mer om denna tjänst, ring gärna vår kundsupport eller kontakta oss här.